Information om nedsættelse af bidrag til læreplads-AUB

DIB er en brancheforening for dig, som arbejder med teknisk isolering. Om firmaet er stort, eller om du driver værket alene, er det her, du finder branchefællesskabet.

Uddannelse

Nedsættelse af bidrag til Læreplads-AUB

Her kan I Læse, om I kan søge om nedsættelse af jeres bidrag til Læreplads-AUB.

Nedsættelse for ubesat læreplads
I kan søge om nedsættelse for ubesat læreplads, hvis I uden held forsøger at ansætte en elev eller lærling. Får I kun én ansøgning, og indgår I en uddannelsesaftale med denne elev eller lærling, kan I også søge om nedsættelse. Det er et krav, at stillingsopslaget både har været synligt på Lærepladsen.dk og samtidigt ledigt til besættelse i mindst 90 sammenhængende kalenderdage. I kan højst få nedsættelse for:

  • én helårselev pr. stillingsopslag pr. år
  • det antal elever og lærlinge, virksomheden er godkendt til at uddanne.

Hvis I får nedsættelse for ubesat læreplads, vil nedsættelsen indgå i beregningen af jeres bidrag til Læreplads-AUB. I kan højst få nedsættelse svarende til det bidrag, I skal betale til Læreplads-AUB. Nedenfor kan I se eksempler på, hvordan I udfylder datoerne i stillingsopslag, så I kan søge om nedsættelse:

Eksempler på synlig og ledig periode (PDF)

Sådan søger I:
Få hjælp til, hvordan I søger om nedsættelse og svarer på spørgsmålene i ansøgningen:

I skal bruge denne guide, hvis I har søgt en elev eller lærling på en uddannelse, som er dimensioneret med lærepladskrav:

Søg nedsættelse for ubesat læreplads

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt