Bliv medlem

DIB er en brancheforening for dig, som arbejder med teknisk isolering. Om firmaet er stort, eller om du driver værket alene, er det her, du finder branchefællesskabet.

Medlemsfordele i DIB

  • Få indflydelse på branchen. I Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening (DIB) står vi sammen om synliggørelse af branchens betydning og værdiskabelse i samfundet.
  • Vi taler din sag. DIB er dybt involveret i udarbejdelsen af de forskellige standarder, som branchen arbejder efter.
  • Juridisk vejledning fra personalejuridisk rådgivning i DI. Få hjælp og rådgivning til om bl.a. lærlingeaftaler, personalejura overenskomstspørgsmål, fagretlig behandling, ferielov og arbejdsmiljø, mv.
  • Adgang til beregningsprogrammet IsoxDesign. Programmet gør det lettere at lave prissætning og udregne isoleringsopgaver.
  • Vær med til at forme fremtidens tekniske isolatører. Som DIB medlem kan du få indflydelse på, hvordan branchens lærlinge bliver uddannet. DIB er med til at udpege medlemmer til både det faglige samt det lokale faglige udvalg, bestyrelser på erhvervsskolerne og andre relevante fora. DIB arbejder aktivt for at tiltrække flere lærlinge til branchen. Senest har vi lanceret kampagnen ”En sikker fremtid”.
  • Du kan se det på bundlinjen. Som medlem af DIB får du lav præmie på lovpligtig arbejdsskadeforsikring, tilskud til svendeprøver, konkurrencedygtige kurser til ledelse og medarbejdere.

Bliv ringet op om medlemskab

Du vil blive ringet op af Dansk Industri omkring medlemsskab.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt