Partnere

DIB er en brancheforening for dig, som arbejder med teknisk isolering. Om firmaet er stort, eller om du driver værket alene, er det her, du finder branchefællesskabet.

Kaimann udvikler og producerer elastomere isoleringsmaterialer (fleksible gummiisoleringsmaterialer) som opfylder de højeste standarder med hensyn til energieffektivitet, brand-, lyd- og korrosionsbeskyttelse. Produktudviklingen tager udgangspunkt i miljø, energieffektivtet og kvalitet, og det dokumenterer Kaimann ved at være ISO certificeret samt med EPD’er, som er tredjeparts-verificeret miljøvaredeklarationer. Kaimann GmbH blev i 2018 en del af Saint-Gobain koncernen.

Saint-Gobain ISOVER udvikler og producerer innovative og bæredygtige isoleringsløsninger med op til 75 procent genbrugsglas. Løsningerne er designet til at gøre arbejdet let og smidigt for isolatøren. Vi er kendt for glasuldsisolering, men leverer også stenuld til specielle brandløsninger i industri- og marine-sektoren. Hos Saint-Gobain ISOVER er målsætningen kontinuerligt at mindske miljøpåvirkningen i alle faser. Det dokumenterer vi bl.a. i EPD´er, som er tredjepartsverificeret miljøvaredeklaration, der bygger på en livscyklusanalyse. EPD´er ligger på saint-gobain.dk under det enkelte produkt.

ROCKWOOL er en global koncern med hovedsæde i Danmark, der siden 1937 har leveret stenuldsbaserede isoleringsprodukter til byggesektoren med fokus på holdbarhed, brandsikkerhed og energieffektivitet. ROCKWOOL arbejder målrettet mod at bidrage positivt til en mere bæredygtig byggebranche. Siden 1994 har ROCKWOOL haft en returordning fra byggepladser og i 2020 tog ROCKWOOL 12.000 tons stenuld retur. Ved årsskiftet 2020/2021 omstillede ROCKWOOL hovedparten af den danske produktion fra fossile energikilder til CO2-neutral biogas. Det betyder at ROCKWOOL i dag kan levere produkter med et væsentligt lavere miljøaftryk.

Øland én af Danmarks førende leverandør af ventilations- og isoleringsprodukter. Virksomheden startede i 1980 og beskæftiger i dag 150 medarbejdere. Øland har gennem strategiske opkøb bevæget sig fra komponent- til systemleverandør. Senest har AiRFORCE, som er en af de tungeste rådgivende leverandører inden for ventilation og brandsikkerhed i ventilationssystemer, tilsluttet sig familien. Øland indgår sammen med bl.a. Isover i Saint-Gobain koncernen, der er en af Europas største industrikoncerner inden for produktion og distribution af byggematerialer.

Nexus Advokater er din specialist i entrepriseret. Hos Nexus Advokater er kvaliteten i højsædet. Teamet består af dedikerede jurister – alle med speciale i enten entrepriseret, udbud eller forsikring. Nexus Advokater yder grundig og effektiv juridisk rådgivning til erhvervsdrivende og private, og bistår både entreprenørvirksomheder og bygherrer hhv. før, under og efter et byggeri. Igennem kurser, netværk, seminarer og webinarer formidles juridiske, entrepriseretlige regler, og gør dem forståelige og anvendelige for alle med udgangspunkt i relevant praksis.

PAROC har siden 1937 produceret bæredygtige, energieffektive og brandsikre isoleringsløsninger af stenuld til nybyggeri og renovering, HVAC-løsninger, industrielle anvendelser samt marine- og offshoreløsninger. I 2018 blev Paroc en del af Owens Corning. Owens Corning udvikler, producerer og markedsfører isolering, tagmaterialer, og glasfiber kompositmaterialer, og har ca 19.000 ansatte i 37 lande. Vi har ambitiøse miljømål såsom at halvere vores kuldioxidudslip inden 2030 og i sidste ende eliminere vores brug af fossile brændstoffer. En milepæl er at bruge 100 % vedvarende energi i 2030. I 2030 vil vi også lukke kredsen med nul affald fra vores fabrikker.

Som opfinder af fleksible skumprodukter til isolering af udstyr og førende producent af tekniske skummaterialer udvikler Armacell innovative og sikre termiske, akustiske og mekaniske løsninger, der skaber bæredygtighed for virksomhedens kunder. Armacells produkter bidrager væsentligt til global energieffektivitet og gør en forskel hver eneste dag i hele verden. Virksomheden, der har mere end 3.000 medarbejdere og 24 fabrikker i 16 lande, arbejder inden for to hovedområder, avanceret isolering og tekniske skummaterialer, og genererede en nettoomsætning på 591 mio. euro og et justeret EBITDA på ca. 120 mio. euro i 2020.

Armadan A/S er Danmarks førende servicepartner indenfor teknisk isolering, passiv brandsikring og brandisolering af ventilation med 40 års erfaring indenfor salg og projektering. Vi udvikler og tilpasser løbende vores sortimenter og produkter indenfor brand-, køle-, kondens- og termisk isolering for hele tiden at være på forkant med gældende lovgivning samt udvikling i markedet.De stigende krav indenfor komfortisolering, passiv brandsikring og brandisolering af ventilation gør, at Armadan A/S i dag kan tilbyde et bredt professionelt sortiment fra nogle af markedets ledende producenter som MULCOL International, Armacell GmbH, ROCKWOOL og ISOVER.

OconSoft er et software udviklingsfirma, som primært arbejder med værktøjer til den tekniske isoleringsbranche. Blandt vores programmer er IsoxDesign til tilbudsberegning for tekniske isolatører og IsoxGrossist til de grossister som leverer materialerne. Af øvrige programmer kan nævnes IV, som forventes udgivet i 2023, til dimensionering af isolering og pladekapper på tanke og beholdere. OconSoft udvikler også programmer til varmetabsberegning på rør, tanke og beholdere mm. med diverse tekniske isoleringsprodukter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt