Personalejura

Med medlemskabet i DIB følger en række medlemsfordele, hvoraf én af dem er den personalejuridiske hjælp. Denne hjælp faciliteres gennem den personale juridiske afdeling i DI.

Kontakt DI for rådgivning om personaleforhold

Med medlemskabet i DIB følger en række medlemsfordele, hvoraf én af dem er den personalejuridiske hjælp. Denne hjælp faciliteres gennem den personale juridiske afdeling i DI.

Kontakt vores eksperter ved at klikke på følgende link: Kontakt DI for rådgivning – DI (danskindustri.dk). De vil svare på spørgsmål vedrørende overenskomster, ansættelsesret, arbejdsmiljø, elever og lærlinge, HR, ledelse, løn eller udenlandsk arbejdskraft. Klik på denne side for at få råd, hjælp og vejledning hos Dansk Industri.

Mød Henrik Olsen i nedenstående video – og bliv klogere på den juridiske assistance du kan hente i DI

Henrik Olsen, Chefkonsulent
Tlf: 3377 4844
E-mail: heol@di.dk

Henrik Olsen leder overenskomstforhandlingerne i 2023. Opstår der nogle spørgsmål vedrørende dette, rettes der henvendelse til Henrik eller juravagten.

DIB Medlemsfordele – part: Jura

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt