Om DIB

DIB er en brancheforening for dig, som arbejder med teknisk isolering. Om firmaet er stort, eller om du driver værket alene, er det her, du finder branchefællesskabet.

Her finder du DIB

Foreningen har sekretariat i DI og kan kontaktes på adressen:

DIB – Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening
DI, HC. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Telefon 33 77 39 32

Almindelige betingelser for medlemsskab

En virksomhed, som er medlem af DI, og som driver isoleringsvirksomhed i Danmark, kan optages som medlem af foreningen.

Optagelse i foreningen er betinget af bestyrelsens godkendelse.

Vedtægter

Læs Danske Isoleringsfirmaers Brancheforenings vedtægter her.

Forsikringer

Medlemmerne kan tegne den lovpligtige arbejdsskadeforsikring i Industriens Arbejdsskadeforsikring A/S – www.iaf.dk. Dette vil normalt være en økonomisk fordel, da præmien til Industriens Arbejdsskadeforsikring A/S er konkurrencedygtig på grund af en fordelagtig administrationsordning.

Uddannelse

Foreningen er engageret i planlægning af uddannelserne inden for isoleringsområdet. Der uddannes således lærlinge – både ungdomsuddannelser og voksne lærlinge. Endvidere planlægges og gennemføres en række efteruddannelseskurser for medlemsvirksomhedernes timelønnede medarbejdere.

Svendeprøvegebyr

Foreningen betaler tilskud til medlemmernes svendeprøvegebyrer.

Brancherettede aktiviteter

Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening arrangerer kurser for medlemsvirksomhedernes ledere og ledende medarbejdere. Foreningen er med i et internationalt samarbejde i den europæiske isoleringsbranche. På europæisk plan har man således udgivet standarder med henblik på at kunne arbejde efter samme betingelser i hele Europa.

Medlemsinformation

Foreningens medlemmer modtager generelle informationer fra DI. Endvidere udsendes nyhedsbreve til medlemsvirksomhederne om spørgsmål, der har betydning for branchen.

Kontigent

Kontingent årligt i Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening:

Grundkontingent på 2.500 kr. plus 0,15 % af lønsummen, dog minimum 6.900 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt