En sikker fremtid

DIB er en brancheforening for dig, som arbejder med teknisk isolering. Om firmaet er stort, eller om du driver værket alene, er det her, du finder branchefællesskabet.

En sikker fremtid

Drømmer du om en sikker fremtid?
Budskabet er skabt på baggrund af et ønske om, at tiltrække og rekruttere unge til branchen via uddannelsen til teknisk isolatør. Dette ved at sætte fokus på de job-, karriere-og udviklingsmuligheder, der er forbundet hermed. Kampagnen er forankret på websitet ensikkerfremtid.nu, der er skabt til formålet.

Websitet, ensikkerfremtid.nu indeholder information og inspiration om uddannelsen som teknisk isolatør. Her er mulighederne, virksomheder i branchen og uddannelsens indhold præsenteret. Til kampagnen hører en medieindsats, der løber frem til 31. december 2023. Formålet med denne er at præsentere kampagnens budskaber for målgruppen på relevante kanaler og medier. Hertil er der udarbejdet karrierefilm, ambassadørfilm og tekst.

Hvad kan I som medlemsvirksomhed bruge kampagnen til?
I kan dels bruge kampagnen til at styrke egen markedsføring og kommunikation, og dels være med til at sprede budskabet om kampagnen. På websitet ensikkerfremtid.nu finder I information og viden, som I kan lade jer inspirere af. Dette kan I bruge i jeres eksterne – og interne – kommunikation. Det kan blandt andet være helt enkelt, som eksemplerne herunder.

Derudover anbefaler vi jer, at henvise til kampagnens website ensikkerfremtid.nu, når I omtaler branchen, uddannelsen og relevante emner. Vi opfordrer desuden til, at I opdaterer egne hjemmesider, når I søger lærlinge. Dette giver mulighed for, at vi via ensikkerfremtid.nu kan linke direkte til jeres ledige stillinger. Kontakt Bjørn Bagge, bjba@di.dk med link til jeres ledige stillinger.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt