Overenskomst

DIB er en brancheforening for dig, som arbejder med teknisk isolering. Om firmaet er stort, eller om du driver værket alene, er det her, du finder branchefællesskabet.

Overenskomst

Dansk Industri indgår en fulddækkende overenskomst for vores branche med 3F. Sidste forhandlinger var i 2020, som resulterede i vores aktuelle Overenskomst 2020-2023. Overenskomsten skal fornyes i 2023, og blev skudt i gang d. 4 januar. DIB’s tilknyttede chekonsulent Henrik Olsen leder forhandlingerne på vegne af branchen. Opstår der nogle spørgsmål vedrørende OK23 kan der rettes henvendelse til Henrik Olsen på heol@di.dk eller telefon 3377 4844.

OK23 beskrives af DI’s adminstrerende direktør Lars Sandahl Sørensen, som historisk svære grundet de usikre tider vi befinder os i – i Danmark og internationalt. Det bliver forhandlinger, hvor rigtig mange faktorer er i spil og det betragtes ikke som utænkeligt, at den nye overenskomst ikke bliver for en tre årig periode, da fremtiden er så usikker. Er du nysgerrig på at læse mere om overenskomstforhandlingerne kan følge med her.

Når den nye overenskomst er forhandlet i hus mellem DI, Fagligt fælles Forbund 3F og Byggegruppen vil det blive anonceret, ind til da kan du hente den gældende overenskomst for 2020-2023 her.

Formand

Marc Roolfs, direktør

Delta Teknisk Isolering ApS
Nordholmen 4,
2650 Hvidovre

Tlf.: 40504434
E-mail: mr@delta-isolering.dk

Medlem

Sven Pers

E-mail: sp@persolit.dk

Bestyrelsesmedlem

Mads Ploug, Adm. direktør

Allan Ploug A/S
Nordholmen 4,
2650 Hvidovre

Tlf.: 36453636
E-mail: mads@aploug.dk

Medlem

Henrik Olsen

E-mail: heol@di.dk

Medlem

John Kronevald

E-mail: jokr@norisol.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt