Introfilm om Teknisk Isolatør

DIB er en brancheforening for dig, som arbejder med teknisk isolering. Om firmaet er stort, eller om du driver værket alene, er det her, du finder branchefællesskabet.

Uddannelse

Teknisk Isolatør

Der er stort behov for nye svende til branchen. Derfor har DIB i samarbejde med 3F og AMU Syd søsat en kampagne målrettet at tiltrække flere lærlinge til branchen. Kampagnen går under navnet ‘En sikker fremtid’, og præsentere sig ved en række film der informere om faget og vejen til at blive teknisk isolatør. En sikker fremtid har sit eget domænene – et univers, hvor man kan blive klogere på faget og arbejdslivet som teknisk isolatør, læse mere om uddannelsen og karrieremuligheder og finde sin lærlingeplads. Se nærmere på kampagnen ved at klikke her.

Se kampagnefilmen om uddannelsen til Teknisk Isolatør, nedenfor.

Vil du vide mere om uddannelsen, kan du også læse om den på Byggeriets Uddannelser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt