Du kan nu regne Paroc HVAC Fire BlackCoat i IsoxDesign!

Tilbage

Du kan nu regne Paroc HVAC Fire BlackCoat i IsoxDesign!

Weiss Isolering A/S er nu lagerførende med 40 mm. Paroc Hvac Fire BlackCoat, som anvendes til brandisolering af ventilationskanaler i EI30. Weiss har gjort det muligt at regne tilbud med materialeprisen på 40 mm. Paroc Hvac Fire BlackCoat.

Med Wiess’ tilføjelse af Paroc er det nu muligt, at regne tilbudspriser på brandisolering med trådvæv fra Isover, Rockwool og Paroc.

Regner du med de rigtige priser?

Vi står globalt i en usikker tid, og oplever derfor i øjeblikket store materialeprisstigninger. Derfor er det vigtigt, at du har styr på, hvad de enkelte materialer koster, inden du regner et tilbud. I IsoxDesign opdateres alle materialepriser automatisk, hvorfor du slipper for at dobbelttjekke, om produkterne er steget i pris.

Opstart af IsoxDesign er ukompliceret! Der er udarbejdet 15 korte introduktionsvideoer, som gennemgår programmets muligheder. Efter at have set disse vil du have de nødvendige færdigheder til at betjene programmet. Se videoerne her: https://www.dibnet.dk/IsoXdesign

Hvis du endnu er kommet i gang med IsoxDesign, skal du endelig kontakte mig, da jeg kan fortælle mere og oprette din gratis licens.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt