IsoxDesign

DIB er en brancheforening for dig, som arbejder med teknisk isolering. Om firmaet er stort, eller om du driver værket alene, er det her, du finder branchefællesskabet.

Din nemme vej til beregning af isoleringspriser

IsoxDesign er DIB’s beregningsprogram, der kan anvendes til prissætning og udregning af isoleringsopgaver. Som DIB-medlem har du gratis adgang til programmet.

Gennem en krypteret kobling til din grossist kan du beregne priser, danne materialelister og få et fuldt lønoverblik på basis af priskuranten. Grossistpriser og DINE priser, bliver automatisk opdateret i programmet. IsoxDesign har mange flere funktioner, som bliver belyst i udførlige instruktionsvideoer på YouTube.

IsoxDesign er programmeret således, at det det kun er DIB-medlemmers data der er aktive. Hvis man ikke er medlem, har man således ikke mulighed for at købe en licens til programmet. Hvis et DIB-medlem skulle melde sig ud af DIB, vil medlemmets data i programmet forsvinde.

Du bestemmer selv, hvem der skal have adgang til dine data. Korrespondancer og rabatfiler mellem et DIB-medlem og en grossist vil være krypteret i en nøgle, som kun kan ses af det enkelte medlem.

Et medlem tilgår programmet gennem et valgfrit password som indstilles første gang programmet åbnes. Skulle et medlem glemme sit password, vil programmet være låst.

På nuværende tidspunkt er Weiss Isolering fuld implementeret i IsoxDesign. Armadan og Øland følger snart.

Er du interesseret? Kontakt Bjørn Bagge på bjba@di.dk. Bjørn sender dig herefter en velkomstmail, hvormed du kan downloade programmet. Herefter kontakter du din grossist og beder dem om at aktivere dig i systemet. Følg deres instruktion derfra.

Installation af programmet kan give udfordringer i dit lokale IT-sikkerhedssystem. I dette tilfælde skal du kontakte din IT-leverandør, der vil løse problemet. Alternativt kan DIB hjælpe dig. Det koster d.kr. 600 ex. moms pr. timen.

Teknisk support

  • Telefonisk mellem 17-18 mandag til torsdag og 15-17 Søndage på tlf. +45 61 47 00 58
  • På e-mail via support@oconsoft.com, som besvares inden 24 timer (Ferielukning og fredag/lørdag undtaget)
  • Træning af Administrator på tlf/TEAMS (Ca. 1-2 timer) – Gælder både eksisterende og nye firma Administratorer

OBS. Hvis du allerede er bruger af IsoxDesign og har behov for support, henvises der til instruktionsvideoerne. Hvis du har behov for direkte support, kan det tilkøbes.

Hvis det enkelte medlem skal have hjælp til installation udover den første kontakt og initial opstart, er der aftalt følgende egenbetaling:

  1. a: Installation via TeamViewer: d.kr. 600,- pr. PC
  2. b: Installation hos medlemsvirksomheden: d.kr. 2.000,- + transport omk.

Beløbet afregnes direkte med Oconsoft.

Kontakt Bjørn Bagge på bjba@di.dk, hvis du vil i gang med IsoxDesign.

Oconsoft og DIB tager forbehold for fejl i IsoxDesign og er ikke ansvarlig for funktionsfejl, der er forårsaget af fejlbehæftede data indtastet af brugeren, data fra grossister eller fejlagtig brug af systemet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt