AUB – Hvad er det og hvad betyder det for dig som arbejdsgiver?

Tilbage

I august 2016 indgik LO, DA og regeringen en trepartsaftale om flere praktikpladser. Udfordringen er – Danmark vil mangle faglærte i fremtiden.

Derfor blev Praktikplads-AUB oprettet. Sidenhen har praktikplads.dk skiftet navn til lærepladsen.dk.

Læreplads-AUB skal være med til at sikre, at der bliver oprettet flere praktikpladser i Danmark. Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB) udbetaler en række tilskud til offentlige og private arbejdsgivere, der betaler løn til deres elever og lærlinge under skoleophold og uddannelse.

Se mere om AUB her, Hvilke krav der er til udbetaling, hvordan jeres mål for elever er beregnet, og hvad I kan gøre. Hent en guide til hvordan I søger om nedsættelse for ubesat læreplads og se ekempler på synlig og ledig periode her.

Bliv klogere på dine muligheder. På lærepladsen.dk kan både eleven og arbejdsgiveren finde oplysninger.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt