Regler og bekendtgørelser

Tilbage

Her finder du gældende love og bekendtgørelser.

Love – bekendtgørelser

 

Arbejdstilsynets bekendtgørelser

 

Arbejdstilsynets vejledninger

 

BAR – Branchearbejdsmiljørådet for Bygge & Anlæg

 

Standarder – DS / EN

Dansk Standard http://www.ds.dk/da udarbejder standarder, og du kan købe den her http://www.ds.dk/da

DS tilbyder også information og viden om danske og udenlandske standarder og direktiver samt overvågning af danske og udenlandske standarder, hvilket kan aftales ved køb af en standard.

  • DS 452 – Standarden for termisk isolering af bygningsinstallationer, som f.eks. varme-, ventilations-, køle-, solvarme- og brugsvandsanlæg, samt for termisk isolering af industrianlæg herunder proces- og forsyningsanlæg. Standarden gælder også for installationer i det fri. Den omfatter alle dele af installationen herunder plane og krumme overflader på f.eks. kanaler og rørsystemer, ventiler, armaturer, installationsunits, aggregater, ventilatorer og tanke. https://webshop.ds.dk/da-dk/standard/ds-4522013
  • DS 134 – Farver og kendingsbogstaver på rørledninger https://webshop.ds.dk/da-dk/standard/01-070-farvesymboler

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt