Persolit Entreprenørfirma A/S, Fredericia

DIB er en brancheforening for dig, som arbejder med teknisk isolering. Om firmaet er stort, eller om du driver værket alene, er det her, du finder branchefællesskabet.

DIB Medlem

Persolit Entreprenørfirma A/S, Fredericia

  • Jesper Øland

Adresse

Specialer

Asbestsanering, Brandlukninger, Facebeklædning, Fremstilling af formsyede puder, Fryseisolering, Industriisolering, Køleisolering, Kondensisolering, Lydisolering, Offshore Isolering, Pladebeklædning, Polyurethan isolering, Præfab./tyndpladefremstilling, Skibsisolering, Stillads, Tankisolering, Teknisk isolering, Turbineisolering, Varmeisolering, Ventilationsisolering og VVS-isolering.

Persolit Entreprenørfirma A/S er et familieejet selskab som blev grundlagt i 1938.

Den primære aktivitet er teknisk isolering af procesanlæg og HVAC installationer.

Derudover udføres facadeentrepriser designet med tyndpladeløsninger til industrien og byggeriet.

Ligeledes udføres ydelser som asbestsanering, sandblæsning i forbindelse med kedelrensning og overfladebehandling.

Persolit er certificeret af Bureau Veritas inden for kvalitets- og arbejdsmiljøledelse iht. ISO 9001 og OHSAS 18001. Der er ligeledes indført et miljøledelsessystem.

Persolit er landsdækkende og repræsenteret med otte afdelinger beliggende i Munkebo, Odense, Kalundborg, København, Fredericia, Esbjerg, Aarhus og Aalborg.

Persolit Entreprenørfirma A/S har desuden to 100 % ejede datterselskaber. Persolita UAB, som er beliggende i Klaipeda, Litauen og udfører teknisk isolering. Persolit Stilladsfirma A/S, som udfører stilladsydelser i hele landet til byggeriet og industrien og har afdelinger i Aabenraa, Aarhus og Fredericia.

Persolit koncernen omsatte i 2018 DKK 328 mill. og beskæftigede 401 medarbejdere.

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt