Norisol A/S – Esbjerg

DIB er en brancheforening for dig, som arbejder med teknisk isolering. Om firmaet er stort, eller om du driver værket alene, er det her, du finder branchefællesskabet.

DIB Medlem

Norisol A/S

  • Michael Johansen

Adresse

Specialer

Aptering, Brandisolering, design og aptering, Energioptimering, erhvervsinventar – design, produktion og montering af møbler, facadestillads, hængestillads, HVAC-isolering, inddækninger, Industristillads, interiør – design og projektering, Isoleringspuder, Kuldeisolering, Marineisolering, materialepakker – møbler og montagevejledninger, produktion af interiør – forarbejdning af tyndplader, puder, træ og møbler, rullestillads, Støjisolering, Tankisolering, Teknisk isolering, træ- og møbelproduktion til den maritime branche, Tyndplader i metal til beklædning af isolering og Varmeisolering.

Norisol er en solid og velfungerende service- og entreprenørvirksomhed, som har eksisteret i over 40 år. Vi er stolte af at være specialister inden for teknisk isolering, stillads og skibsaptering. Vi bidrager til høj værdiskabelse hos vores kunder gennem levering af konkurrencekraftige totalløsninger, som bl.a. reducerer energiforbruget og nedbringer den globale opvarmning.

Vores vigtigste ressource er vores specialuddannede medarbejdere. Hver dag gør de deres yderste for at imødekomme vores kunders forventninger, hvad angår produktivitet, pålidelighed og vores produkter og ydelsers miljøpåvirkning. Mange af vores medarbejdere har været hos os i mere end 15 år, og en stor del af forretningen er baseret på over 30-årige kunderelationer inden for industri-, energi-, bygge- og marinesektoren.
Vi tager udgangspunkt i en tæt dialog med vores kunder, vores kompetente medarbejdere og vores forretningsforbindelser så tidligt i processen som muligt, og vi har konstant fokus på at udvikle optimale løsninger.

Vi er landsdækkende, og har afdelinger i Frederikshavn, Fredericia, Esbjerg, Odense, Skælskør, Kalundborg og Glostrup.
Norisol omsatte i 2021 for DKK 15 mio. og beskæftiger i alt 398 medarbejdere.

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt