ISOLERINGSFIRMA JØRGEN KYNDE

DIB er en brancheforening for dig, som arbejder med teknisk isolering. Om firmaet er stort, eller om du driver værket alene, er det her, du finder branchefællesskabet.

DIB Medlem

ISOLERINGSFIRMA JØRGEN KYNDE

  • Jørgen Kynde

Adresse

Specialer

Brandisolering, Bygningsisolering, Køleisolering, Lydisolering, Offshore Isolering, Skibsisolering, Teknisk isolering og Varmeisolering.

Firmaet blev grundlagt i 1973, og har hele verden som arbejdsplads. Vores dna har gennem årene været rådgivning, kvalitet, service og tæt samarbejde med kunden.

Vi sætter en stor ære i at uddanne vores medarbejdere og implementere de nyeste produkter og arbejdesteknikker. Høj faglighed og godt produktkendskab sikrer, at vores isolatører løser opgaverne professionelt.

Vi har eget pladeværksted og egen systue, hvor vi producerer til egne projekter. Dette gør det muligt at levere pladekapper og isoleringspuder fra time til time.

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt