EPD – Nyt fra Rockwool

Tilbage

ROCKWOOL på vej med nyt om EPD

ROCKWOOL omstillede ved årsskiftet 2020/2021 hovedparten af den danske produktion fra fossile energikilder til CO2-neutral biogas. Derudover har vores fabrik i Moss i Norge skiftet til grøn el. Konkret betyder det, at vores danske fabrikker mindsker udledningen af CO2 med 59.000 tons fra 2020 til 2021.

Et centralt tal i EPD’en er det såkaldte GWP-tal (Global Warming Potential). ROCKWOOLs grønne omstillling forventes at medføre, at GWP-tallet vil blive reduceret til et niveau omkring 0,6 for produkter produceret på vores fabrikker i Norden. Selvom de nye EPD’er ikke er helt på plads endnu, står det allerede klart, at CO2-udledningen er reduceret betydeligt med omstillingen til vores nye smelteteknologier.

Vi glæder os til at kunne præsentere nye EPD’er på det danske marked, så snart betingelserne for en korrekt EPD er opfyldt. En korrekt EPD kræver nemlig både stabil produktion i en periode, og verificering af en uafhængig ekspert, for at give brugeren sikkerhed for, at data er pålidelige. Derfor vi må vente lidt endnu med at dele den gode nyhed, indtil dokumentation er helt på plads i starten af 2022.

Læs hele Rockwools udgivelse her:

EPD – et vigtigt redskab til bæredygtigt byggeri

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt