DIB’s generalforsamling 2023

Tilbage

Den 21. april afholdte vi den årlige generalforsamling på Hotel Vejlefjord. 17 virksomheder var mødt fysisk op, og 11 virksomheder havde givet fuldmagt til bestyrelsen. Generalforsamlingen var således beslutningsdygtig i alle spørgsmål.

Marcs beretning berørte, denne gang, følgende emner: den nyligt aftalte overenskomst, uddannelsessituationen, situationen på AMU Syd og manglen på lærlinge. Marc kom også ind på de tekniske rammevilkår, som bestyrelsen arbejder på at forbedre. Der arbejdes også på, at vi inden for den nærmeste fremtid får koblet flere grossister på IsoxDesign.

Undervejs i Marcs beretning fik Anders Vestergaard ordet, som oplyste, at medlemsmødet skifter karakter, da et nyt koncept er i støbeskeen. Fremadrettet vil det være et Brancheforeningsmøde, hvor ikke-medlemmer også har mulighed for at deltage. Datoen forbliver den samme, og der vil være en begrænsning på antal deltagere. Nærmere information om dette vil komme. Derudover fortalte Anders om FESI og det kommende mesterskab, der afholdes i Tyskland i september måned.

Denne gang var valg af bestyrelsesmedlemmer meget speciel. Sven Pers, som har siddet i bestyrelsen de sidste 20 år, har valgt at træde tilbage. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi ikke kommer til at høre mere fra ham, da Sven fortsat er i det faglige udvalg og er bestyrelsesmedlem i fonden.

Bestyrelsen består nu af følgende personer:

  • Marc Roolfs (Delta Isolering)
  • Maria Holm (LM Isolering)
  • Mads Ploug (Allan Ploug Isolering)
  • Jørgen Faber Klausen (Norisol)
  • Anders Vestergaard (Persolit)
  • Anders Ramsing (Rørbæk Isolering)

Henrik Olsen rundede generalforsamlingen af med et oplæg, der gennemgik den nye overenskomst, som vi nu skal arbejde med de næste 2 år. Der vil blive fremsendt highlights fra hans præsentation.

Dagen sluttede af med drinks på terrassen og en fantastisk middag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt