Brdr. Hoppe Isolering ApS

DIB er en brancheforening for dig, som arbejder med teknisk isolering. Om firmaet er stort, eller om du driver værket alene, er det her, du finder branchefællesskabet.

DIB Medlem

Brdr. Hoppe Isolering ApS

  • Steen Hoppe / Jan Hoppe

Adresse

Specialer

Brandlukninger, Fremstilling af formsyede puder, Indblæsning, Industriisolering, Køleisolering, Kondensisolering, Lydisolering, Pladebeklædning, Pladeisolering, Teknisk isolering, Varmeisolering, Ventilationsisolering og VVS-isolering

Brdr. Hoppe Isolering ApS så dagens lys den 1. april 1998. I de forgangne år har vi haft forrygende travlt med at servicere både nye og kendte ansigter i kundekredsen.

Med 32 års ledererfaring inden for Teknisk Isolering, som jævnlig bliver opdateret med diverse kurser, har vi med stor fordel – et godt kendskab til branchen.

Vi kan tilbyde et koncept på indgående teknisk viden, der dækker alle facetter inden for Teknisk Isolering, alt af høj kvalitet. Vores motto er: Teknisk Isolering – med omtanke

For tiden beskæftiger vi ni veluddannede medarbejdere, der allesammen udgør et stærkt team med bred viden og faglig dygtighed. Vi er altid klar ved telefonerne for at yde god og hurtig service, og alle opgaver, store som små, bliver behandlet professionelt.

Læs mere
 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DIB

Bliv opdateret med den seneste viden inden for teknisk isolering ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra DIB! Som en førende kilde inden for isoleringsløsninger, tilbyder vi dig muligheden for at modtage regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke. Vores nyhedsbrev leverer spændende indhold, herunder artikler, trends og innovationer inden for teknisk isolering.

Du kan forvente at modtage disse opdateringer 2-3 gange om måneden, så du altid er på forkant med udviklingen i branchen.

Tilmeld dig i dag for at forblive informeret og inspireret af de nyeste fremskridt inden for teknisk isolering med DIB.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
+45 33 77 39 32

Skriv til os

Kontakt